Αρχική Εταιρεία

Εταιρεία

Αξιότιμη Κυρία, Αξιότιμε Κύριε,

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα μας, για το λόγο αυτό παραθέτουμε παρακάτω μία μικρή παρουσίαση της εταιρείας μας και της υπάρχουσας κατάστασης στην αγορά για το θέμα του φωτισμού.

 

Πολύ σύντομα και από το 2012,όπως ήδη θα γνωρίζετε, θα είμαστε υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουμε όλους τους λαμπτήρες που έχουμε στα σπίτια και τις εργασίες  μας  σύμφωνα με τη σχετική κοινωνική οδηγία με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας  νέας τεχνολογίας LED, ή τους λαμπτήρες CFL – (οι οποίοι όμως περιέχουν βλαβερά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό ,υδράργυρο , κάδμιο ,μόλυβδο κ .λ .π  έναντι των λαμπτήρων LED οι οποίοι είναι απόλυτα οικολογικοί και ανακυκλώσιμοι και πετυχαίνουν μια έξτρα οικονομία έναντι των CFL  άνω του 70% σε πολλές περιπτώσεις).

Η  Ευρωπαϊκή  Ένωση βάσει της οδηγίας 2005/32/ΕΚ έχει εκδώσει στις 18/03/2008 κανονισμό, ο οποίος ορίζει ότι από την 01/09/2009 οι λαμπτήρες πυρακτώσεως των 100w και άνω, σταματούν να παράγονται και να διατίθενται στην αγορά και ακολουθούν όλοι οι λαμπτήρες  πυρακτώσεως κάτω των 100 watt, οι λαμπτήρες αλογόνου και οι λαμπτήρες  φθορισμού μέχρι και το 2012.Επιπλέον από το Ελληνικό Κράτος  και βάσει του νόμου 3661/2008 επιβάλλεται από 01-01-2011 η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού από όλα τα κτίρια άνω των 1.000 m2, το οποίο αφορά όχι μόνο το φωτισμό, αλλά την όλη ενεργειακή κατανάλωση.

Η εταιρία OMNI LED που εδρεύει στην Λεωφόρο  Μαραθώνος  83Β  & Λασιθίου 1 στον Γέρακα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, φέρνει στην ελληνική αγορά λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας , στις καλύτερε ς τιμές , των οποίων τα τεχνικά και φωτομετρικά χαρακτηριστικά ελέγχονται και φέρουν όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Η ΟΜΝΙ LED η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορία λαμπτήρων τεχνολογίας LED τελευταίας γενιάς, είναι μία  καινοτόμος και δυναμική εταιρία και η πρώτη ίσως στην Ελλάδα αυτή την στιγμή που καλύπτει έως και  90% των γενικών εφαρμογών φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας LED. Στην αγορά αυτή την στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 2.000 είδη λαμπτήρων τα οποία σιγά-σιγά τείνουν προς κατάργηση.

 

Λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης που ζούμε και της γενικότερης εικόνας τη εγχώριας αγοράς, καταλαβαίνουμε ότι μία επένδυση για να εγκριθεί, να υλοποιηθεί και να είναι βιώσιμη πρέπει να είναι πλήρως εξασφαλισμένη και συμφέρουσα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η  OMNI LED σας προσφέρει :

1) Τις καλύτερες τιμές βάση ποιότητας στην αγορά.

2) Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 75% (υπάρχουν project τα οποία έχουμε φτάσει έως και 95% )

3) Επιπρόσθετα οικονομικά οφέλη. Αυτά προέρχονται από τον περιορισμό του κλιματισμού (ψύξη) καθώς τα LED δεν εκπέμπουν θερμότητα, την αποφυγή συχνής αντικατάστασης λαμπτήρων, εργατικά κόστη συντήρησης, αποθηκευτικά κόστη, κλπ.

4) Η απόσβεση τους έχει υπολογιστεί ότι κυμαίνεται μεταξύ 4-8 μήνες το συχνότερο έως και 1,5 χρόνο, ανάλογα με την χρήση που γίνεται.

5) Ισχυροποιημένο προφίλ κοινωνικής ευθύνης και αυξημένο prestige για τον πελάτη.

Με αυξημένη οικολογική ευαισθησία, η OMNI LED σας ενημερώνει ότι οι λαμπτήρες της:

1) Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος  (με την ίδια και καλύτερη απόδοση σε φωτισμό) έως και 95%.

2) Τα προϊόντα μας διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας από 3-5 χρόνια.

3) Η διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από 50.000 ώρες.

4) Δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες , όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο.

5) Προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο φωτισμό, με πολύ καλή ποιότητα χρώματος  (CRI>80).

6) Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες  (<65 βαθμούς Κελσίου) και έτσι μειώνουν τον φόρτο και το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι.

7) Δεν έχουν κόστος συντήρησης ,συχνής αντικατάστασης, εργατικά κόστη.

8) Οι λαμπτήρες LED αντικαθιστούν τους παλαιούς λαμπτήρες χωρίς να αλλάξετε το φωτιστικό σώμα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

OMNI LED