Αρχική Επιστροφές

Επιστροφές

Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκες εμάς και τα προϊόντα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνεις απολύτως ικανοποιημένος/η από την ποιότητα και την χρηστικότητας τους και ότι θα έχεις σημαντικά οφέλη, λόγω της τεράστιας εξοικονόμησης  ηλεκτρικής ενέργειας που θα σου προσφέρουν.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών για τους λαμπτήρες και τις συσκευές τεχνολογίας LED και 5 ετών για τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες μαγνητικής επαγωγής. Σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή δυσλειτουργίας και μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα από την ημερομηνία αγοράς τους, μπορείς προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς, το παρόν έγγραφο και το ίδιο το προϊόν (συμπεριλαμβανόμενης της συσκευασίας του) στο ταμείο μας να ζητήσεις άμεση αντικατάστασή του, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Η παρούσα εγγύηση προϊόντων δεσμεύει την υπογράφουσα  εταιρία καθώς και οποιονδήποτε μελλοντικό διάδοχο αυτής εξ οποιαδήποτε αιτίας.

Η εγγύηση δεν ισχύει στην περίπτωση που το οποιοδήποτε πρόβλημα λειτουργίας δημιουργείται με υπευθυνότητα δική σου, όπως για παράδειγμα:

 

1. Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, χτύπημα, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψη υγρών.

2. Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου και για κάθε χρήση τροφοδοτικών , πέρα αυτών που ορίζει η OMNI LED για το κάθε προϊόν.

3. Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της OMNI LED και για κάθε περίπτωση που τα διακριτικά σήματα του προϊόντος έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.