Αρχική Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard και χρεωστικής Visa Electron.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.
Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με secure server της Τράπεζας Πειραιώς (Winbank) με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.
H εταιρία OmniLED.gr για μεγαλύτερη ασφάλεια, ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για κάθε παραγγελία ξεχωριστά.

Σημείωση: Κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας στο σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς η πληρωμή δεν γίνεται άμεσα. Το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα που αγοράσατε δεσμεύεται προσωρινά, και χρεώνεται τη στιγμή που τα προϊόντα αποστέλλονται στο χώρο σας.
Αυτό σημαίνει ότι αν από την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο κάποιο είδος δε θα σας αποσταλεί, δε θα χρεωθείτε για αυτό.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Πειραιάς

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.  23%